Sebarang karya nukilan yang ingin disalurkan untuk tujuan penyiaran, sila emailkan ke secret7writer@yahoo.com. Terima kasih.

Thursday, March 22, 2012

Putus

9:00:00 PM | | Best Blogger Tips
Yuki



"Sabar okey? Dia ada kat dapur tu. You janganlah asyik call I sangat time I kat rumah. Susah nanti. Love u too okey. Kejap lagi I datang"

Intaian-sengaja, kadangkala benar-benar menyakitkan. Payah untuk ditelan. Seolah-olah mengunyah sambil menikmati keindahan seni kaktus itu sendiri. Melihat suaminya sednag menuju ke arah dapur. Berlari pantas adalah solution yang paling bagus untuk beriadah-peluh.

Peti sejuk mewah ku perhatikan sedari tadi. Bau haruman perfume suami sangat menghairahkan imaginasi aku sebagai isteri. Dambakan peluk dan ciuman; sudah lama dia menjauhiku. Timun di tangan; bertukar posisi kemas di landas untuk dihentak lumatkan.

"Sayang! I keluar kejap. Ada meeting plak. Boss call banyak kali dah tu. Love u" Aduh, kalau sahaja dia mahu menjamah bibirku barang seketika pasti hati aku akan reda sebenarnya. Aaaargh, hati wanita; seringkali mahu dimanja dan diuliti sebetulnya.

Parang di tangan. Di angkat kemas seperti pertiwi.
Duuummmm....!! Putus dua sudah.

"Kalau sahaja kamu berani berlari keluar, akan aku hayun parang ini sekali lagi di kaki kirimu mengerti!!... Huh...!" 

13 comments

March 22, 2012 at 9:08 PM

Alayrsk best la putus dua jer....aku nak potong banyak2..semalam pun kena dangggg jugak kan...tsk! Potong saja...

March 22, 2012 at 9:35 PM

apa yang putus 2 tu?timun ke?

March 22, 2012 at 10:25 PM

huuu..psiko.

March 22, 2012 at 10:55 PM

Abg bro, I rasa kaki lakinya yg putus tu...

March 23, 2012 at 12:22 AM

erk... asyik kispen genre ni je.. wuuuu.. seram.. =(

March 23, 2012 at 12:28 AM

Nanti nk buat genre mcm ni...hehehehe...

March 23, 2012 at 1:22 AM

ok. sparrow dah jumpa kroni seangkatan dia. perghhh...

March 23, 2012 at 1:22 AM

@EL MARIACHI
boleh jadi kaki laki dia. atau timun tu? hahaha

March 23, 2012 at 1:59 AM

kesian sungguh biarkan bini dia kegersangan..
kakaka

March 23, 2012 at 6:02 AM

Banyak pulak kispen melibatkan curang2 cenggini. Sensetip weh hahaha

March 23, 2012 at 7:57 AM

ye lah the pinpin...dorang tak jumpa yang setia macam abang bro tu kan?haha cool...

March 23, 2012 at 4:10 PM

Kaki y kanan terputus due

serius psiko

May 2, 2013 at 1:27 AM

ahahha... habislah suami dia nnti.. >.< keh4

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...