Sebarang karya nukilan yang ingin disalurkan untuk tujuan penyiaran, sila emailkan ke secret7writer@yahoo.com. Terima kasih.

Monday, February 13, 2012

Kispen Tema 'Hari Kekasih' Feb 2012

12:00:00 AM | Best Blogger Tips
'...Aku bagi dia pilihan KLCC atau aku dowh... Dia pilih KLCC dowh... Sampai hati dia dowh...'


Sempena Hari Kekasih yang bakal menjelang, semua kispen di Secret 7 Writers akan bertemakan "Hari Kekasih" selama satu minggu. Ianya bermula dari Isnin 13hb Februari sehinggalah Ahad 19hb Februari . Ayuh raikan cinta!

*Extraordinary Kispen : Pari-Pari Kertas pada 14hb Februari 2012@9:00 pm*
*Extraordinary Kispen : Vagentine pada 18hb Februari 2012@9:00 pm *
*Extraordinary Kispen : Catatan Sang Pecinta pada 19hb Februari 2012@9:00 pm *

7 Kispen dari Secret 7 Writers + 3 Kispen dari Guest Writer


20 comments

February 13, 2012 at 12:28 AM

err... saya tak ada kekasih..~lalalala~ =.=

February 13, 2012 at 12:37 AM

@reenapple
oh reen... komen kamu ini akan disambut orang nanti. kita tunggu siapa org tu... kah kah kah... cer teka cer teka...? dpt agak tak siapa?

ps: 'come to papa...' *perghhhh dosa kerin gua*

February 13, 2012 at 1:09 AM

aku sangat tak setuju!

February 13, 2012 at 1:21 AM

Pasai pa ko x setuju? Cer bagi reason.

February 13, 2012 at 1:25 AM

kalau bulan februari kena ada cerpen hari kekasih, bulan mac apa pulak temanya? takkan nak buat tradisi kot, tiba je bulan februari semua nak sama-sama sambut jugak.

February 13, 2012 at 1:34 AM

@SM
Bulan Mac kami akan memulakan dengan trademark 7 TULISAN@1 GAMBAR.

'a picture is worth a thousand words; 1 Picture = 7 Kispen'

tema februari adalah satu medium untuk kami satukan imaginasi berdasarkan CINTA...

ps: kita raikan kispen cinta sudah ok... heeeeeeeee

February 13, 2012 at 2:31 AM

ai ai ni rasa nak menulis je ni..
kekeke

February 13, 2012 at 12:09 PM

titibe mot terfikir. dan terfikir. dan terfikir lagi.

"boleh ke sparrow penulis psyco tulis kisah cinta?" hati mot berkata.

"boleh la. kispen cinta yg penuh dengan adegan tragis dan ngeri barangkali" otak mot plak bersuara.

February 13, 2012 at 1:18 PM

@APi
serius nak cuba? hantar 1 kispen sebelum 18hb ni... akak onkan 2 slot untuk GW.

17hb dah ada kispen.
18hb masih kosong.

ps: tema CINTA ok. genre bebas.

February 13, 2012 at 1:19 PM

@Amamot
me too mot. hahaha... u wont regret tahu. tungguh...

ps: boleh kalau dia tak masukkan elemen darah pisau ya dak? heeee sparrow cayang... :p ada org sudah fikirkan kispen kamu hahahaha

Anonymous
February 13, 2012 at 1:26 PM

SM , jangan jumud . Setiap bulan juga kami ada bicara tentang kekasih , tentang cinta . Cuma minggu ini , kami ingin bicara tentang "hari kekasih" .

Tak ada yang salah kan ?

Ayuh positif , dan bersama raikan bersama kami .

Salam. =)


-HEROICzero

Anonymous
February 13, 2012 at 1:26 PM

SM , jangan jumud . Setiap bulan juga kami ada bicara tentang kekasih , tentang cinta . Cuma minggu ini , kami ingin bicara tentang "hari kekasih" .

Tak ada yang salah kan ?

Ayuh positif , dan bersama raikan bersama kami .

Salam. =)


-HEROICzero

February 13, 2012 at 3:46 PM

sekapal dgn reenapple..hehehehe...



tak pe..saya akan enjoy baca cerita cinta dan kisah kekasih di bulan februari ini..


:)

Anonymous
February 13, 2012 at 4:16 PM

haa, siapa yang tak ada kekasih tadi tu ?

come to papa !


-HEROICzero

February 13, 2012 at 7:46 PM

Haha . Tunggu dan lihat sahaja .

Valentine surprise from sparrow khas untuk amamot

February 13, 2012 at 9:13 PM

@Bidadari Syurga

welcome APi...see you in your Kispen really soon ya...

February 13, 2012 at 9:36 PM

Hehe.. best baca komen korang..

" come to papa.." akakakaka!

reenaple, ko dating dgn gary udah le hehehe..

February 14, 2012 at 1:49 AM

@Sparrow
untung amamot dpt kispen dri sparrow... huh....

February 14, 2012 at 1:50 AM

@Nong Andy
hahahaha... akhirnya... comelkah? huhuhuhu...

February 14, 2012 at 7:26 AM

Sparrow
kispen untuk i tak de kah...haha kataku bernada jeles!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...