Sebarang karya nukilan yang ingin disalurkan untuk tujuan penyiaran, sila emailkan ke secret7writer@yahoo.com. Terima kasih.

Saturday, January 28, 2012

Attention: Hello 's'

3:28:00 PM | Best Blogger Tips
--: Pengumuman :--

Secret 7 Writer tanpa s
Ada orang tanya; Kesilapan grammar Secret 7 Writer tanpa 's'. 

Sejarahnya macam ni; 1st time aku bangunkan Secret Writer then penambahan 7 dicelahnya berlaku selepas blog dibangunkan. Sebarang pertukaran atau penambahan 's' pada setiapnya kelak akan menyukarkan GOOGLE SEARCH Blog kami. So...

PERUBAHAN akan berlaku hanya pada 3 bahagian; HEADER BLOG/ SIDEBAR/ ENTRY secara berperingkat-peringkat pada perkataan Secret 7 Writers itu sendiri jika digunapakai kelak. 

TIADA PERUBAHAN akan berlaku pada TITLE BLOG / LINK URL/ FB PAGES/ TWITTER/ FORUM/ CHATROOM dan EMAIL.

Harap maklum. So korang tak perlu setting balik bloglist korang sebab tak terjejas apapun.

ps:  Buat Sparrow dan Lady Windsor thanks sebab sudi bersama kami memeriahkan genre. Tunggu penampilan sulung Sparrow; Saturday dan Lady Windsor; Sunday pada FEBRUARI 2012.

12 comments

January 28, 2012 at 5:49 PM

Tq bos S7W sebab invite aku join korang....really appreciate! Sila beri tunjuk ajar!

January 28, 2012 at 5:58 PM

lady:
;).wc

January 28, 2012 at 6:09 PM

untungla jadi penulis kat sini

tahniah kedua2 nye

January 28, 2012 at 7:54 PM

Tak sabar tunggu kispen baru :)

January 28, 2012 at 10:32 PM

skati laa nme dy ape pon..eyka still suke blog ni..keep working you all! hehe:P

January 29, 2012 at 12:55 AM

ghost dah tarik diri ke apa?

January 29, 2012 at 1:11 AM

tahniah tahniah.. =)

January 29, 2012 at 8:50 PM

Iffah Afeefah:
Aku terima nikahnya... kamupun tak kurang hebatnya.

--------
Nong Andy:
Isnin fully book plus guest writer skali...

-------
Eyka:
its ok eyka. kami terima semua pandangan. thanks eyka. hargai sokongan kamu.

-------
APi:
yup. komitmet di luar lebih membutuhkan dia. :)... harap terus sokong kami yg kerdil ni.

-------
reenapple:
tq reen...

January 29, 2012 at 8:58 PM

Terima kasih kerana sis :)

Saya akan cuba memberi yang terbaik untuk S7W

January 29, 2012 at 8:58 PM

Terima kasih kerana sis :)

Saya akan cuba memberi yang terbaik untuk S7W

January 30, 2012 at 9:11 AM

Tahniah Lady Windsor
Karya kamu juga ada jalur seninya. Lebarkan denyut-denyut penceritaan yang hidup dan menghidupkan yang lain berterusan di sini. Yang baik, pasti jadi pokok yang hidup subur sampai sudah.
kan?
All the best.
Semoga semua baik-baik dan gumbira.

Tahniah Sparrow.
Jadikan pengharapan kami di s7w sebagai pendokong kamu untuk menulis, dan bukan penekan kamu. Biarkan kata-kata yang tertulis nanti hidup dengan cara kamu; agar yang menari dengan bilah huruf itu bisa mencerai rasa sedih dan membuka jalan baru untuk kita percaya pada diri.
kami penyokong s7w juga penyokong penulisnya; dan itu termasuk kamu Sparrow.
Do make us proud.
and live life along.
*senyum*

Bidadari Syurga
Tahniah untuk pendekatan baru. S7W bijak bergaul dengan keperluan semasa dan pandai mencari jalan untuk maju.
Untuk itu, tahniah team s7W, dan tahniah semua penulis.
Semoga yang menyusur datang bisa berbimbit hal baik ketika pulang, dan pada setiap yang tertulis, bisa benihkan hati-hati yang gumbira.

terima kasih.

dan aku sebagai seorang dari pembaca di sini hadiakan kalian; *BIG CLAP*

*senyum*

salam

January 31, 2012 at 1:08 AM

sparrow:
thanks to u... ;)

------------
unedited:
sebetulnya, apalah yg ada pada tulisan, kalau sepi dari bacaan. itulah pandangan yg aku cuba angkat agar sebaris dengan denyut yg aku cuba terapkan sehabis baik.

*thanks sebab sokongan korang buat kami tidak terhingga sampai kini. Insyaallah, byk yg kami perlu pelajari. Menghargai dan menghormati karya masing2 itu sebetulnya seni...*

ps: unedited... sambungan Dah hujan. Pleaselah... hahahaha...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...