Sebarang karya nukilan yang ingin disalurkan untuk tujuan penyiaran, sila emailkan ke secret7writer@yahoo.com. Terima kasih.

Friday, December 9, 2011

Hantar Karya

1:21:00 PM | Best Blogger Tips
'...Draft story boleh di hantar ke secret7writer@yahoo.com...'

Salam... Semua blogger dan bukan blogger... Draft story yang ingin dihantar kalau boleh kita nak bahasa penuh biar semua orang mudah baca at least 70%-80%. Tolong jangan guna bahasa shotform macam dalam sms ok. Boleh ya. Kalau dalam perbualan tak kisah nak guna slanga apapun... Diterima. Terima kasih. 


7 comments

December 9, 2011 at 3:43 PM

baik tuan... *macam nak hantar je.. konon haha

December 9, 2011 at 3:46 PM

hantar la Chummy..amat di alu-alukan..

December 9, 2011 at 4:16 PM

tu die, akak publisher :D

December 9, 2011 at 5:06 PM

lamanya aku tidak ke sini.ke mana hilangnya blog "warkah bidadari?"

December 9, 2011 at 9:11 PM

terasa nk hntar gak hehe



::bicara suha::

December 9, 2011 at 11:00 PM

baik kak. :)

December 11, 2011 at 12:28 PM

terima kasih semua....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...