Sebarang karya nukilan yang ingin disalurkan untuk tujuan penyiaran, sila emailkan ke secret7writer@yahoo.com. Terima kasih.

Saturday, October 13, 2012

Jatuh Lagi...

9:00:00 AM | | Best Blogger Tips



"Jatuh lagi...apalah minah kat atas ni asyik jatuh saja kain dia...aku pun tak tahu siapa punya..." Mendiami flat atau apartment memang begitulah tak pernah sunyi dari perkara perkara yang kadang kadang melucukan juga menyakitkan hati. Sudah dekat setahun mendiami ground floor itu dan di atas tingkat  ada hostel perempuan. Sudah nama pun perempuan tak mungkin diorang nak claim baju jatuh. Nasib baik baju yang jatuh kalau pakaian dalam? Aku rasa diorang gantung baju dalam kat dalam bilik mandi kot.

Tapi hari tu betul betul mencabar kelakian aku. Siapa punya seluar dalam nama Martini ni.? Colour purple lagi... Hoi tak senonoh lansung perangai... !

"Ada lagi ke kain jatuh? Hahaha..."

15 comments

October 13, 2012 at 9:43 AM

hAHA. aku gelak bila sampai ending dia. Kih kih kih.

October 13, 2012 at 9:52 AM

reen - hahaha..abang bro pun tergelak juga masa tulis ni...tq baca

October 13, 2012 at 1:09 PM

hahhaha..

naseb kain tu ..

klu sekali memalam bayangkan tengah malam sidai kain..kain putih melayang2 dr atas..sekali igat seluar dalam rupanya kain kapan !!


bayangkann....

October 13, 2012 at 3:08 PM

cikzaitul - haha nasib baik ye tak nasib baik pun ye...
puntianak melayang eh?apa pernah ada experience ke?

October 13, 2012 at 5:41 PM

o_O

October 13, 2012 at 6:47 PM

martini - o_o hehe...

October 13, 2012 at 7:27 PM

ahahahaha.. aku gelak sebab nama itu telah bertukar akakakakak!

October 13, 2012 at 10:23 PM

sis NA - hehehe saja le...

October 13, 2012 at 10:24 PM

Nasib bek yg Martini jatuh..kalo yg Suha?malu ceq kat abg bro :P

October 13, 2012 at 10:29 PM

suha - haha sekadar tulisan kispen sahaja...

October 13, 2012 at 11:11 PM

tak sabar nak tunggu sambungannya... hihi

October 13, 2012 at 11:44 PM

cik Una - hehehe..ni takde sambungan ...

October 14, 2012 at 1:09 PM

hahaha! Martini

October 15, 2012 at 3:21 AM

Khairul Antasha - haha just kispen je..

October 15, 2012 at 8:49 AM

hahaha amboi abg bro

kemainnnn

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...